Majklockan

Allmänt

Flogsta är en stadsdel i Uppsalas västra delar; ett område som idag har rikligt med studentbostäder. I Flogstas östra del (närmast centrum) äger stiftelsen sex nya hyreshus om totalt 375 lägenheter. Adressen är Luthagsesplanaden 81-91. Hus på adressen Luthagsesplanaden 81 står vid korsningen Luthagsesplanaden/Flogstavägen i öster. Husen ligger parallellt mellan Luthagsesplanaden och cykelvägen västerut. Alla lägenheter ligger med rummen inåt gårdarna för att få en tyst sida. Fem hundra meter väster om husen finns en stor ICA-butik. Avståndet till stadens centrala delar är mindre än 3 km.

Lägenheterna

Lägenheterna är på ett rum och kök samt två rum och kök och storleken varierar mellan 27 och 45 kvm. Även några lägenheter om tre rum och kök finns. Lägenheterna håller en hög standard med ett fullgott kök och helkaklat badrum. Planlösning är ljus och luftig med en fransk balkong till varje lägenhet. Till hyran kommer kostnad för el och varmvatten.

Hur ser bostäderna ut?

 

 

 

Vad finns mer att tillgå?

I varje hus finns tillgång till tvättstuga. Till lägenheterna hör förråd och parkeringsplats finns att hyra. Fastigheterna är anslutna till internet via Bredband2. För TV ingår det marksända analoga utbudet.