Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder

Aktuell och viktig information

För att skapa ett konto måste man vara skuldfri medlem och ha betalat avgiften för HT17. Enklaste sätt att betala sin avgift är att gå in på www.uppsalastudent.com

OBS! Kom ihåg att kön nollställs i slutet av varje månad, varje månad måste du förnya din köplats. 

     

 

Majklockan: ---
Observatoriet: --- 
Svartman: --- 
Triangeln: ---

 

Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder har tillhandahållit bostäder till sina medlemmar sedan 60-talet. Vi har 850 bostäder till uthyrning, från korridorsrum till lägenheter om tre rum och kök.

Här på hemsidan kan du se vilka bostäder som finns lediga, hitta svaret på de vanligaste frågorna och ställa dig i kö. För att du ska kunna ställa dig i kö måste du vara medlem i Västmanlands - Dala nation.

Lediga objekt

Om du vill ställa dig i kö måste du logga in. Kom ihåg att du måste vara medlem och helt skuldfri för att kunna skapa en profil samt ställa dig i kö. Man står inte automatiskt i kön för att man har skapat en profil.

Felanmälan

För att lägga en felanmälan måste du vara inloggad.

Till dig som står i kö

Hyresgäster som önskar teckna kontrakt måste vara medlem i Västmanlands-Dala nation. Köande utan medlemskap i Västmanlands-Dala nation kommer att strykas ur kön efter 30/9 på höstterminen och efter 1/3 på vårterminen, därför är det viktigt att man alltid betalar sin medlemsavgift till nationen.

Medlem i nationen kan du dels bli via UppsalaStudent eller genom att besöka Västmanlands-Dala nation.

Med vänlig hälsning
Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder